AB Olas VVS

Mobil: 0763903559

Vill du veta mer om solenergi så är det bara att kontakta oss!

Här har du kommit rätt om du söker efter gratis värme.

Gratis värme och varmvatten 8- 10 månader om året beroende på hur man dimensionerar systemet man sätter upp.Kostnaden för anläggningen betald på bara några år. Nu även solceller.


Olas vvs lämnar gärna pris på hela arbetet med montering igångsättande och service av ditt värme/vatten system. 

Solen fångas upp leds ner i en tank därifrån går ledningar till elementen o varmvattnet.Helt gratis och ur miljösynpunkt så dom solstrålar du värmer huset med är en del av den globala uppvärmningen.Och under en anläggnings livstid så gör man en stor skillnad.Så stor att varför gör inte fler människor investeringen i en anläggning för 25-30 000 har du ett komplett värmesystem där du kör på solen så länge det går och stöttar med elpatron när det behövs dom 3-4 månader när det är som kallast.Har du inga element så sätter vi ett par stora vattenfyllda element med fläkt som ger mycket värme komplett för under 50 000 kr.Obs har räknat av ROT-avdraget. Har du en anläggning som bilden utvinner du mycket värmeenergi och gör en stor skillnad på den globala uppvärmningen o dessutom inom en 3 - 5 års period är solvärme investeringen betald då är man både miljömedveten och tjänar pengar varje gång man värmer huset eller spolar varmvatten.

Ring mej så tar vi en demostration på en anläggning


Så här ser komponenterna ut i vacuums

rörssolfångare.Själva solfångaren till vänster monteras på taket kopplas till tanken som sedan kopplas till varmvatten och vattenburet värmesystem.Om det inte finns värmesystem kompletteras det med vattenburna fläkt element på strategiska platser i byggnaden.

Till höger är det styrningsdelen se ovan.